Kolacja I (1 do wyboru):

• Węgierska zupa gulaszowa

• Bogracz

• Boeuf Stroganow

• Flaczki

• Barszcz z krokietem


Kolacja II (1,5 kawałka na osobę – 3 do wyboru):

• Szaszłyki z drobiu

• Szaszłyki warzywne

• Koperty ze szpinakiem lub grzybami

• Dorsz z warzywami

• Filet z łososia ze świeżymi ziołami

• Polędwiczki wieprzowe zapiekane z serem blue

• Eskalopki z indyka

• Pierś ze szparagiem otulona plastrami boczku
Sałatki (2 do wyboru):

• Sałatka Grecka

• Sałatka Wiosenna

• Sałatka Przekładana

Dodatki (1 do wyboru):

• Frytki

• Dufinki

• Gratin (Gratę) z ziemniaków

 

 

Kolacja III:

• Udziec wieprzowy serwowany przez Szefa Kuchni z ziemniakami oraz kapustą zasmażaną

© Copyright Ignacowy Dwór 2014 • Projekt i realizacja: STUDIO29