Kolacja I (1 do wyboru):
• Węgierska zupa gulaszowa
• Bogracz
• Boeuf Stroganow
• Flaczki
• Barszcz z krokietem
Kolacja II (1,5 kawałka na osobę – 3 do wyboru):
• Szaszłyki z drobiu
• Szaszłyki warzywne
• Koperty ze szpinakiem lub grzybami
• Dorsz z warzywami
• Filet z łososia ze świeżymi ziołami
• Polędwiczki wieprzowe zapiekane z serem blue
• Eskalopki z indyka
• Pierś ze szparagiem otulona plastrami boczku
Sałatki (2 do wyboru):
• Sałatka Grecka
• Sałatka Wiosenna
• Sałatka Przekładana
Dodatki (1 do wyboru):
• Frytki
• Dufinki
• Gratin (Gratę) z ziemniaków
Kolacja III:
• Udziec wieprzowy serwowany przez Szefa Kuchni z ziemniakami oraz kapustą zasmażaną
© Copyright Ignacowy Dwór 2014 • Projekt i realizacja: STUDIO29